Bijbelonderzoek

Nederlands Bijbelonderzoek Centrum

  • Archief

  • Barack Hussein Obama De antichrist

  • Johannes 5:39:"Onderzoek de geschriften; want gij meent in dezelve het eeuwig leven te hebben ; en die zijn het die van Mij getuigen".

  • Bible Research Colorado

    http://www.bible-research.org

  • Nederlands Bijbelonderzoek Centrum

    http://www.bijbelonderzoek.com

    nog in de maak, maar deze is zo klaar.

Wie is Silvia Videler?

Posted by bijbelonderzoek op maart 16, 2011


Zo ziet dus een omgebouwde kerel eruit. Zijn naam is Harrie en noemt zich na zijn ombouw Silvia Videler. Zijn/ haar moeder had eigenlijk geaborteerd moeten worden, want uit haar is er alleen maar hel en verdoemenis; laster, smaad en stalking uit voortgekomen. Tevens is ze een hele goede vriend van de pedoseksueel Ad van den Berg, waar ze in het geheim een relatie mee heeft en kinderen ronselt voor de lusten van Stichting Martijn. De stichting die onder de PNVD valt. Zo gruwelijk zulke mensen eruit zien; zo zijn ze ook en de wereld is beter af zonder hem/haar als met hem of haar, want het is gewoon een wijf t een kunstkut, die een doorweekte anus heeft van het bruinsteken.  Vele mensen, die Sylvia Videler kennen, kunnen dat dus ook beamen.

Bij deze hebben we weer iemand zijn c.q. haar gal zien spuien op een uiterst onterechte wijze naar een vriend en broeder in Christus toe en smaad en laster geuit op haar eigen website. Immers we weten nog steeds niet over deze vrouw met een penis en een uitgerekte anus, doordat ze haar seksdriften toch ergens kwijt moet en met een religieuze omwevenheid de mensen belaagd; stalkt; lastert, maar nog meer, namelijk Christus wederom kruisigt en Hem tot een open schande maakt, veel meer, doordat ze nog geeneens de leer van Christus wilt, maar de leer van de Alverzoening van wie dan ook André Piet. Dus wie een vals geloof heeft; heeft ook een valse handelswijze en zullen al diegene steunen, die ook een vals geloof hebben met de daarop volgende handelswijze. Dan kan men zeggen in de Jakobusbrief, dat deze geschreven is aan de Joden die in de verstrooiing zijn. Nu na de opstranding van Christus tot aan de opname der Gemeente zijn de Joden verstrooid. Daara mogen ze naar het afgodisch Israël (Jes. 6:2) iom daar hun plaats te weten en de Moslims gaan naar Pathros om daar in Nederigheid hun Islam te dienen (Ezech. 29:12-17). Dit even ter illustratie

Sylvia Videler is een omgebouwde kerel. Dus valsheid ten top. Eigenlijk is ze geen mens, aar een zombie waar geen menselijke geest in woont. Die alleen maar als een dier kan handelen, want ze heeft haar persoonlijkheid, die ze van God zelf bij de geboorte heeft gekregen verruild met een viervoetig en kruipend dier. God was voor haar kenelijk niet goed genoeg, maar God plaatste dat erin zodat ze nooit tot de erkentenis der Waarheid zou komen. Daar is ze nog steeds zo kwaad over naar God toe dat ze dit niet heeft kunnen verwerken en daardoor de Alverzoening is ingedoken. Dit wetende is deze “Harrie”, die zich later “Sylvia Videler” heeft genoemd ook nooit in het Boek des Levens kunnen staan, want Christus kon geen goede naam vinden, maar ze behoort Christus ook gewoonweg niet toe, daar ze juist haar persoonlijkheid verruild heeft in die van een viervoetig en kruipend dier.  Voor zulke zombies is Christus niet voor gestorven. Ook niet voor de geetselijke zombies als Ab Klein Haneveld; Andreas van der Wal en Ad Leeuwenhage, die middels de Holle Aarde filosofie de mens jaagt naar e buitenste duisterni en hen met een leeg hart achter laat. Jammer, maar zulke mensen worden door hen als “wijze mannen Gods” aangezien en willen diegene die oprecht in Christus staan tot demonisch bezeten figuren maken; eigenlijk dat wat ze zelf natuurlijke wijs eigenlijk zijn.

Moeten we deze mensen serieus nemen? Och aan de ene kant kan God satan gebruiken om de gelovige in Christus te leren, maar dan ook niet tot dit soort lieden, want we mogen immers de Heere Jezus Christus dankbaar zijn, dat zij hun loon reeds hebben.

Och het hoort er allemaal bij. Jan Prins wordt tot een stalker uitgemaakt, terwijl daar geen enkel bewijs te vinden is, dat zijn stukken werkelijk van hem afkomen en noch word er op zijn IP adres gecheckt of deze wel uit de computer van de heer Prins vervaardigd zijn geworden. Doch er word wel algemene wijze op een valse wijze conclusies getrokken dat al die teksten van hem afkomen, terwijl hij zich juist niet in laat met dit soort christelijke randfiguren, die tot de hogere vorm van criminelen kunnen worden beschouwd.  Zij volgen ook niet dit soort valse leraars, maar geloven dat Christus hen door de Heilige Geest die in hen zit leert. Daar hebben we duidelijk geen natuurlijke leraren meer nodig.

Verder moeten we immers Andreas van der Wal wat nageven, dat Hans vosgezang op deze website op een menselijke goede wijze als mens zijnde is neergezet. Hij is geobserdeeert door Jan Prins, terwijl Jan Prins deze aantijgingen wel leest zich hoogtelijk over verbaasd is, maar aan de anere kant weet, dat ze Christus die in hem ziut meer haten dan Jan Prins zelf. Dat zijn dan de leraars die jullie zo hoog achten. Die leraars die een ander nmet hun valse leringen de afgrond in jaagt en wanneer je daar in terechte zin mensen daarvoor waarschuwt, dat ze dan je gaan aanklagen als laster; smaad en stalking, maar dat hoort er ook bij en daar isJan Prins zich ook van bewust. HIj laat de mensen liever in de vrijheid dat dus ook te laten gebeuren, want hoe meer  daarmee doorgaan des te groter is hun strafmaat is dat ze krijgen na dit leven. Jan Prins en meerdere vrienden van hem, maken zich geen zorgen, want doordat ze met hun valse leringen niet in het Boek des Levens staan opgetekend; kunnen ze alleen maar van satan zijn, die als een engel des Lichts door hen heen weren en dan daar is dan ook geen vergeving meer voor mogelijk. Immers ze zijn vervloekt geraakt, doordat ze de Heilige Geest hebben gelasterd.

Buiten de persoonlijke ramp die ze is; de sociale ramp die ze is en de sociale rampen die “zij” veroorzaakt en de geestelijke ramp die ze altijd al is geweets; komt er niets goeds uit die verdorven kop van Videler.  Op die verdorven kop waar je nog geeneens je ontlasting op wilt deponeren en de en week geworden anus, die ze heeft overgehouden van het bruinsteken; komt er niets goeds uit dit `heerschap’, dan alleen maar haar stankdrek. Het enigste positieve wat Videler heeft meegemaakt is haar AIDS-test.

Om nog een keer over haar heen uit te kunnen kotsen kan je zijn/haar rotkop nog één keer zien:

U kunt nu rustig even gaan vomiteren.  Dan doe ik even mee.

Sorry, the comment form is closed at this time.